Samenwerking Twenthe

UITVAARTVERENIGING ALBERGEN WERKT SAMEN MET UITVAARTVERZEKERING  TWENTHE
De uitvaartvereniging Albergen verzorgt voor haar leden de uitvaart. Dit kan zowel een begrafenis als ook een crematie zijn.
Het verzorgen van de uitvaart voor haar leden biedt de leden een financieel voordeel. De vereniging verzorgt de uitvaart en de leden ontvangen een bijdrage van de vereniging in de uitvaartkosten.
Deze bijdrage van de uitvaartvereniging Albergen is echter tegenwoordig niet kostendekkend. Daar de vereniging echter niet kan optreden als verzekeringsmaatschappij is zij daarom een samenwerkingsverband aangegaan met Uitvaartverzekering Twenthe.
Uitvaartverzekering Twenthe werkt reeds samen met diverse andere uitvaartverenigingen.
Uitvaartverzekering Twenthe gaat onze leden informeren over het lidmaatschap de vereniging. Zij biedt de leden van onze vereniging de mogelijkheid zich tegen de meerkosten van een uitvaart te verzekeren. Een medewerker van Uitvaartverzekering Twenthe zal de leden bezoeken en deze informeren over het lidmaatschap van de vereniging. Voor meer informatie kan men kontakt opnemen met de secretaris/penningmeester, de heer H.J. Koopman, tel. 0546-441266. Ook kan men de website raadplegen: http://www.uvalbergen.nl  of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..